Slider

#wastemytime2017

Thursday, March 23, 2017


Tiedättekö sen fiiliksen, kun oot kiinnostunut jostain tyypistä ja jossain vaiheessa tulee se hankala tilanne, kun oot kehitellyt toista kohtaan tunteita, mutta et ole ihan varma siitä, että missä tarkalleen mennään vai mennäänkö missään. Hyvässä lykyssä tähän samaan soppaan voidaan sekoittaa myös naisenlogiikalle ominaisen vainoharhat ja sun oma epävarmuus. Ai että. Yleensä sitä ei halua tehdä asioista yhtään hankalampia kysymällä toiselta, että hei mitäs me nyt ollaan ja mikäs on homman nimi, koska omasta kokemuksesta monet jätkät ottaa tässä vaiheessa hatkat. No ei nyt ihan, mutta melkein. Tosiasia on se, että sitä kyssäriä tilanteen mahdollisesta suunnasta ei haluaisi itse olla ottamassa puheeksi, koska noh, onhan se nyt kettua tulla joko torjutuksi tai saada vastaukseksi että no tarvitseeko asioita aina nimetä tai määritellä.

No ei tietenkään tarvitse, mutta en tiedä olenko tulossa vaan vanhaksi, koska mua ei henkilökohtaisesti enää sytytä nää perinteiset kissa ja hiiri leikit. Koska miksei siinä vaiheessa, kun ollaan viestitelty kuukauden päivät ja kateltu sitä toisen naamaa treffeillä, vois ihan suoraan sanoa jos tykkää toisesta? Sitten oltaisiin molemmat samalla sivulla ja voitaisiin vaikka miettiä, että haluaako sitä toista katella jatkossakin deiteillä, eikä kummankaan tarvitsisi pohtia, että kehtaako sitä laittaa toiselle viestiä ja onkohan se nyt kiinnostunut vai ei. Koen, että oon pikkuhiljaa rohkaistunut tässä omien ajatusten julki tuomisessa ja oon harrastanut tunteiden avaamista miesosapuolille, mutta silti sä löydät usein itsesi seikkailemasta sieltä ristiriitaisten signaalien viidakosta.

Okei, onhan se nyt jännittävää, kun jätkä osoittaa kiinnostuksensa, mutta samaan aikaan antaa sun esimerkiksi ymmärtää, ettei ole syystä tai toisesta ihan varma susta tai että hänellä nyt ei vain ole sulle aikaa, jolloin sua alkaa todennäköisesti kyrsimään. Henkilökohtaisesti oon ottanut kyseisen tilanteen haastena ja lähtenyt sotaan asenteella, että okei katellaan sitten mistä sä jäät paitsi. Siitä voidaan sitten olla montaa mieltä toimiiko kyseinen strategia vai ei. Joskus toimii joskus ei, mutta yleensä se, että sua pidetään tarpeeksi lähellä ja samaan aikaan käsivarren mitan päässä johtaa siihen, että tilanteesta tulee sulle kamala energiasyöppö. Se, että mun kanssa pelaillaan pelejä, ei tee miehekkeestä sen mysteerisempää tai kiinnostavampaa, vaan yksinkertaisesti ajanhukkaa. Vaikka tykkäänkin leikkiä FBI agenttia Facebookissa ja oon vielä hyvä siinä, niin rajansa kaikella.

Kuitenkin sitä aina löytää itsensä tilanteesta, kun mietit, että aikookohan se enää ottaa yhteyttä tai kiinnostaakohan sitä nyt oikeasti. Usein se ristiriitojen viidakko muodostuu, kun sanotaan toista ja tehdään toista. Sulle sanotaan, että totta kai hän haluaa nähdä sua, mutta sitten sitä aikaa ei vain löydy. Mulla on näissä tilanteissa usein fiilis myös siitä, että vaikka mä juttelen toisen kanssa joka päivä, mä en oikeasti tunne tai tiedä mitään henkilökohtaista, vaan juttelu on lähinnä kevyttä läpän heittoa. Niinä hetkinä kun nähdään, ei taas halua muuta kuin pitää hauskaa ja nauttia toisen seurasta, joten niitä vakavia kyssäreitä tai aiheita hieman vältelläänkin. Makes sense. Not.

Okei, oon myös vähän sitä mieltä, että puhumattomuuden ja niiden kysymysten kysymisen lykkäämisen lisäksi yksi syy turhiin sydänsuruihin on ihan sun omat odotukset. Sä et uskalla kysyä toiselta suoraan, että mitä hän suhteelta haluaa ja toisaalla jatkat taas sen kuvittelemista, mitä teillä saattaisi olla jos kaikki menisi hyvin. Eli tavallaan oot kahden tulen välissä, koska koet että tuhlaat sun aikaasi mutta samalla mietit että mitä voisi olla etkä uskalla toivottaa jäbälle hyvää loppuelämää. No faktahan on se, että ei siitä mitään tule, jos kumpikin ei ole messissä samalla tavalla. Yksin on vähän hankala alkaa rakentamaan minkäänlaista suhdetta. Ei varmaan yllättänyt.

Se, mikä taas jaksaa yllättää mut joka kerta, on se, että miten sä tiedostat nää tilanteet kristallinkirkkaasti ja siitä huolimatta jatkat sun ajan tuhlaamista. Ihmissuhteet on vähän niin kuin Afrikan tähteä pelaisi, paitsi että sä löydät sen kolmannenkin rosvon ja jäät jumiin sinne saakelin saarelle.

💋

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan