Slider

Text dirty to me

Saturday, September 2, 2017


Mietin kirjoitanko tästä ollenkaan, koska suurin osa mun blogin lukijoista on sukulaisia. Moi vaan äiti ja tädit. Sitten muistin ylä-asteen äidienkielen opettajan neuvon siitä, kuinka esitelmää pidettässä on hyvä nähdä yleisö massana eikä keskittyä niihin yksilöihin, jotka tuijottavat sua koko kymmenen minuuttisen silmiin yrittäen saada sut vaihtoehtoisesti nauramaan tai kadottamaan sen punaisen langan kokonaan.

Joten here we go. Siis moni on varmaan törmännyt tilanteeseen, kun oot enemmän ja vähemmän pitkään deittaillut miehekettä, casuaalisti vaihtanut viestejä ja sitten keskustelu alkaa saada uusia käänteitä tyyliin, että mitä sul on päällä ja mitä tekisit jos olisin siellä.

No voi kuulepa. Mä rakastan kirjoittamista ja oon siinä ihan hyväkin, mutta mitä tulee sexting - tyyliseen kanssakäymiseen niin auta armias, kun on peukalo keskellä kämmentä. Usein tilanne on myös se, että oot ollut torkkumassa jo parisen tuntia tai sulla vaihtoehtoisesti roikkuu pizzan pala poskessa ja oot edennyt Netflix sarjassa lauantai-illan aikana kolmoskauden jaksoon 27. Joten mood on kaikkea muuta kuin ootas-mä-kerron-sulle-mitä-mä-tekisin jos-oisit-täällä ja vielä niin että saat vähintään jäbylin sukat pyörimään jaloissa.

Plus en tiedä kumpi on pahempaa, yrittää rustailla kuumaakin kuumempaa mielikuvituskohtaamista suomeksi vai englanniksi. Jos nyt ollaan ihan rehellisiä niin suomeksi kaikki kuulostaa vaan niin tönköltä ja puna kohoaa kasvoille pelkästään myötähäpeästä. Englanniksi sen kädestä pitämisen ja posken silittelyn saa kuulostamaan astetta paremmalta. Olettaen tietty, että handlaat edes jokseenkin kyseisen aihealueen sanastoa. Parhaita hetkiä on, kun sen "oh yes baby keep going" viestin sijaan saat tarkennusta vaativan kysymyksen, niin että mitä halusit tehdä ja siihen mennessä se pienikin tunnelma lässähtää, kun selittelet, kuinka tarkoitit jotain ihan muuta kuin miä kirjoitit. Oh well.

Tässähän ideaalitilanne on se, että sulla on paras kaveri joka omaa seksisanastoa englanniksi vaikka unissaan ja on valmiina jeesaamaan kaveria, tai tässä tapauksessa kaverin miehekettä, hädässä. Muistan kuinka qmeinattiin Iinan kanssa kuolla nauruun dormihuoneen vierekkäisissä sängyissä, kun meikänainen hätäilee, että nyt tarttis maalailla miehelle kuumia mielikuvia ja Iina reippaana naisena sanoo, että annapas se luuri tänne. Mä suorastaan heitin puhelimen sinne viereiseen sänkyyn. Kyssäreihin siitä kuinka hardcore tunnelmiin haluan tilanteen menevän sanoin vaan, että anna mennä ihan silleen miten itestä parhaalta tuntuu.

Et jos oot vaihdellu mun kans kuumaakin kuumempia viestejä, se en välttämättä ole ollut minä. Think about that.

💕💕💕

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan